Αρχική Σελίδα

Shenzhen GM lighting Co.,Limited. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

 

 

Το Shenzhen που η φωτεινή Co. φωτισμού, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2013, είναι μια επαγγελματική ανάπτυξη των κύριων φωτοηλεκτρικών προϊόντων, παραγωγή και πωλήσεις των κορυφαίων επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας. Αυτή τη στιγμή, έχουμε περισσότερους από 80 υπαλλήλους, περισσότερα από 3000 τετραγωνικά μέτρα της περιοχής εγκαταστάσεων, με τον προηγμένο σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό παραγωγής και τον εξοπλισμό δοκιμής, τεχνολογία στο προηγμένο επίπεδο παρόμοιων προϊόντων. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του ενιαίου εκτεθειμένου φωτός των οδηγήσεων, των ενοτήτων των οδηγήσεων και των ελαφριών λουρίδων των οδηγήσεων.

 

Τα προϊόντα της επιχείρησης πωλούνται σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, Ασία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και ούτω καθεξής. Έχει αναπτύξει το λαμπτήρα φραγμών διαφημίσεων, λαμπτήρας των οδηγήσεων, λαμπτήρας βολβών των οδηγήσεων, λαμπτήρας κατιουσών συνδέσεων των οδηγήσεων και ούτω καθεξής.

 

Εμμένοντας στη «υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης, υψηλής ποιότητας, επαγγελματική» επιχειρησιακή φιλοσοφία, η παραγωγή των υψηλής ποιότητας προϊόντων, παρουσιάζει αποδοτική διαχείριση, παρέχει τις ποιοτικές υπηρεσίες, χτίζει μια επαγγελματική ομάδα. Ο σκοπός της επιχείρησης είναι να παράσχει τις υπηρεσίες στους πελάτες και τους προμηθευτές

 

Η ικανοποίησή σας είναι η άπειρη δύναμή μας, η αναγνώρισή σας είναι η βελτίωση της ποιότητάς μας.

 

                                       Κίνα Shenzhen GM lighting Co.,Limited. Εταιρικό Προφίλ 0

   

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

η guangming Co. φωτισμού, ΕΠΕ. Ήταν το 2011, είναι μια επαγγελματική ανάπτυξη των οπτικοηλεκτρονικών προϊόντων των οδηγήσεων, η παραγωγή και οι πωλήσεις της οδηγημένης υψηλής τεχνολογίας ecterprises. Αυτήν την περίοδο έχει περισσότερα από 80 emplyees, οι καλύψεις εργοστασίων που ένας τομέας περισσότερων από 3000 τετραγωνικών μέτρων, προώθησε το σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό παραγωγής και τον εξοπλισμό δοκιμής. Η τεχνολογία έφθασε στο προηγμένο επίπεδο παρόμοιων προϊόντων σε factiry. Είναι μια από τις μεγαλύτερες κατασκευές του ενιαίου εκτεθειμένου φωτός των οδηγήσεων, των ενοτήτων των οδηγήσεων και του ελαφριού φραγμού των οδηγήσεων.

Shenzhen GM lighting Co.,Limited. Shenzhen GM lighting Co.,Limited. Shenzhen GM lighting Co.,Limited. Shenzhen GM lighting Co.,Limited. Shenzhen GM lighting Co.,Limited. Shenzhen GM lighting Co.,Limited.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Άλλα

Μάρκες : Φωτισμός της GM

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 4000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Item Type:: Light Strips

Emitting Color:: RGB/white/warm white/red/green/blue

Working Lifetime(Hour):: 50000

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen GM lighting Co.,Limited. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen GM lighting Co.,Limited. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen GM lighting Co.,Limited. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen GM lighting Co.,Limited. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen GM lighting Co.,Limited. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen GM lighting Co.,Limited. Πιστοποιήσεις